Gedreven door passie hebben Sanne en Martijn in 2013 hun eigen biermerk Two Chefs Brewing in het leven geroepen. Al snel groeide deze kleine brouwerij in Amsterdam Noord uit tot een succesvolle onderneming. Om de groeiende vraag bij te kunnen benen, zochten ze een plek om grootschaliger te produceren. Na een succesvolle crowdfunding is twee jaar geleden de nieuwe brouwerij geopend in het westelijke havengebied van Sloterdijk. In de ruimte van 1600 vierkante meter aan de Moezelhavenweg hebben ze plaats voor een brouwinstallatie met de capaciteit om jaarlijks zo’n 500.000 liter bier te brouwen. Door deze stap net buiten het centrum van Amsterdam is de brouwerij ook goed bereikbaar voor leveranciers en distributeurs.
Aan de naam ‘Two Chefs Brewing’ is te herleiden dat het bier gebrouwen wordt met dezelfde aandacht en toewijding die een chef kok besteed aan een gerecht. Ze streven ernaar bieren te brouwen die perfect in balans zijn en hoog op smaak. In de brouwerij tovert een klein team van internationale brouwers dagelijks 800 kilo mout om tot 3500 liter bier. En dit gaat gepaard met een hele hoop plezier. Dat is terug te zien in de kleurrijke vormgeving en de creatieve namen van de biertjes. Naast de vijf vaste bieren ‘Funky Falcon’, ‘Green Bullet’, ‘Tropical Ralphie’, ‘White Mamba’ en ‘Howlin Wolf’, maakt de brouwerij eens in de zoveel tijd een exclusieve special of seizoensbier.
Helaas is er geen bar bij de brouwerij, maar dat betekent niet dat dit lokale bier niet in Sloterdijk te proeven is. Two Chefs Brewing is vaste leverancier van meerdere horecagelegenheden in de buurt. Zo kun je bijvoorbeeld op de vrijdagmiddagborrel bij Bar Bret proeven hoe dit ambachtelijke bier uit de streek smaakt.