Wat staat er op het menu?
Ze bieden een drie- en zevengangen menu dat dagelijks verandert en gebaseerd is op waar het team die dag aan wilt werken. Er is geen vaste stijl of eettraditie, er wordt per dag gekeken naar welke technieken ze willen leren of klassiekers die ze veganistisch willen maken. De prijs voor het menu is een donatie tussen de €25 en €35.
Door te dineren bij de TestTafel is het voor deze plek mogelijk om betaalbaar eten aan te bieden in een ander concept dat de Sering biedt: de Volkskeuken. Deze keuken serveert twee gangen en zelfgemaakt brood voor €2,50. Daarnaast helpt dit de Sering om ruimte te bieden aan uiteenlopende initiatieven van hun gasten, mensen uit de buurt of activisten.
De Stichting
Het team van TestTafel probeert een evenwicht te vinden tussen een leefbaar loon voor de werknemers, een bijdrage aan De Sering en het project op lange termijn in leven houden. Om deze balans te behouden hebben zij een aantal afspraken met elkaar. Zo zijn er geen eigenaren, verdient iedereen hetzelfde en is de winst voor de Sering.
Aanschuiven?
Het zevengangen menu vindt plaats op woensdag t/m zaterdag en start tussen 18:00 en 20:00. Hiervoor is reserveren verplicht. Voor het driegangenmenu kun je terecht op woensdag en donderdag. Reserveren wordt aangeraden.
Tip voor de werkenden in het gebied: van dinsdag t/m vrijdag kun je hier ook terecht tijdens de lunch voor twee gangen en zelfgebakken brood voor €4.50 of een heerlijke kop koffie van Subcult!